[P] ClausLunoe - Vaporize
  Dutch Topics, DO NOT reply in other languages than Dutch !  

Bloedworst    posted on 19-10-2010 12:15
Produced by
ClausLunoe


Production Name
Vaporize


Check it outHey er is weer wat, het is en beetje PsyTrance, gemaakt in cubase sx, vocals van me zelf Winking my eye
Commentaar altijd welkom.

DHP    posted on 25-10-2010 13:44
Jij kan er ook wat van man!!!!
Tering wat goed zeg...Hou wel van psy/goa.
Ik moet ook eens zoiets proberen te maken.
Heb je tips?! Thumbs Up

Gr, Gideon.
Bloedworst    posted on 27-10-2010 13:05
Dankje LeGideon
Tips,, phoee,, zoek een paar tracks die je vet vind luister goed naar de basics, en experimenteren maar.
Nog een tip ik weet niet met welke software je werkt? maar pak de track die je goed vind en niet te hoog grijpen, zet hem als begeleiding in je sequncer dan heb je altijd wat referenties bij de hand (maar niet copieeren wees orgineel).
De kick tip, veel goa gebruikt en kick die een resonatie attack heeft wat je op meerdere manieren kan maken, 1 manier pak dezelfde sample of preset of eigen preset maak 3 sporen, spoor 1 maak je de attack resonantie (Slow attack geen release veel resonantie), spoor 2 de klick (eqen en geen release) spoor 3 de release?(de bass dus hoge tonen weg filteren en een slow attack en release) nu moet je spoor 1 en fracktie terug in de tijd verschuiven waardoor de attack (resonantie) iets voor de klick van spoor twee komt, spoor 2 en 3 laat je gewoon op de tijdlijn staan of maat, maak en groep track met en compressor en stuur track 1 2 en 3 daar doorheen om de boel samen te plakken zodat je een mooie volle kick hebt,,, phoee ja wist het wel wordt een lang verhaal.
maar als ik naar jouw productie luister denk ik dat je dit zo onder de knie hebt of al hebt.
Begin gewoon je project en mocht je vragen hebben die ik kan beantwoorden! stuur me een mailtje anders wordt het zo'n lang verhaal, en?kan ik je gelijk tippen over een paar leuke plugins voor goa psytrance.
veel succes en experimenteren maar.
p.s. link soundcloud http://soundcloud.com/claus-lunoe?staat en betere versie van Vaporize, deze op DjResource klinkt niet echt lekker had hem teveel eq gegeven in het midden waardoor ie en beetjeboel vlak ging klinken.
User edit by Bloedworst on 27-10-2010 @ 15:47:41 (15%)
DHP    posted on 30-10-2010 12:49
Thanx voor de info man! Ik was al zo'n beetje op die manier aan het werk geslagen uit mezelf, maar het blijft toch altijd passen en meten. De kick is en blijft toch altijd het belangrijkste onderdeel in de housewereld nietwaar?! Thumbs Up
Laten we even wat contact houden. Psy/Goa feesten zijn over het algemeen niet commercieel, maar dat vind ik juist wel wat hebben. M'n buurman gaat er wel zo af en toe heen (duitsland enz.). Vandaar dat ik die muziek af en toe ben gaan luisteren en ik moet zeggen dat het erg geniaal in elkaar zit allemaal. Maar goed, dat zullen ook de plug-in's wel zijn ja..haha...

Gr, Gideon.


  This is an old Topic

No new postings for 3.499 days.
 Post CommentThat would be 116.6 months
or a whopping 9.6 years
You might consider opening a new topic or reply anyway by pressing the green button...


32 Users online: 1 Guests (31 Unknown)*
Pages generated today : 7.207
Most users online this month : 232
Lifetime Pageviews : 179.188.476