Geen LED uitslag op JBSystem MX4
  Dutch Topics, DO NOT reply in other languages than Dutch !  

Nandi    posted on 13-02-2008 18:34

Ik heb vandaag een meubel gekocht en ik sloot alles aan . en het probleem is nu
Mijn boxen gaan erg stil je hoort het ver niet ( en mijn hp ook ) mijn ledbars kleuren niet meer op mijn mengpaneel :S Alles is correct aangesloten wat is het probleem ? wat een aankoop eerst mijn turntable kapot nu mijn mengpaneel ook !


 

[MOD EDIT: graag duidelijkere titel ingeven dan : KAPOT]

Mod edit by Lead on 13-02-2008 19:54 (25%)

bastianhecker    posted on 13-02-2008 18:38
hmm misschien te weinig stroom? lijkt me niet maarja zou kunnen..
denon-dj-jimmy    posted on 13-02-2008 18:40
je kunt proberen alles op nieuw aansluiten of de stekker een paar uur uit je mengpaneel halen dit werkte bij mij wel toen mijn hoofdtelefoon uitgang kapot was.
wat voor een mengpaneel heb je?
Nandi    posted on 13-02-2008 18:43
Jb system mx4 , te weinig stroom ik ga een andere stekker gaan probere ,

echt klote ik daar juist een maand
denon-dj-jimmy    posted on 13-02-2008 18:46
ik heb een jb-systems beat 4 mk2 kunnen de fouten kunnen dus aan het merk liggen
Nandi    posted on 13-02-2008 18:50

Jah ik zal er dan eens met terug gaan, ik heb ook een jb systems T2draaitafel en daar valt de links soms uit :S

DJPrime    posted on 13-02-2008 18:53
Terug gaan ! Man en sterkte met je apparatuur!
Flexii    posted on 13-02-2008 19:47
inderdaad gewoon mee terug gaan, anders is echt zonde van je geld
Nandi    posted on 13-02-2008 19:48
Ga ik doen , ik had beter nooit in die crappy winkel gekocht.
Lead    posted on 13-02-2008 19:53
Heb je de kabels wel op de goede ingang aangesloten ?
Staat de juiste input voor het kanaal geselecteerd ?
Stuurt je draaitafel wel signaal uit (doet deze het op een andere mixer) ?

Sluit eerst alle oorzaken uit  die door onjuiste bediening kunnen komen. Probeer eens een ander toestel op de mixer aan te sluiten waarvan je zeker weet dat het werkt.
Let the BASS be louder
ceesietopc    posted on 14-02-2008 18:31
Is er wel een signaal? (heel zacht)
anders staan de draaitafels misschien  aangesloten op een line ingang, dat moet niet. Moet op een phono kanaal.
Nandi    posted on 14-02-2008 19:19
Ahn ik heb mijn laptop aangesloten op mijn kanaal 3 en het werkt :S en met mijn tunrtables niet wel geluid maarheeeel stil en niks op de ledbars ?

Dat line/phone waar zit ergens die schakelaar ?
User edit by Nandi on 14-02-2008 @ 19:19:57 (34%)
mrwhoopie    posted on 14-02-2008 19:40
eerst zien dat je op een phone ingang zit en dan wsl een switch omduwen.
DaRoyal    posted on 14-02-2008 19:46
Ik heb 't niet zo op uitslag van mixers... Brrr.





  This is an old Topic

No new postings for 4.486 days.
 Post CommentThat would be 149.5 months
or a whopping 12.3 years
You might consider opening a new topic or reply anyway by pressing the green button...


44 Users online: 9 Guests (35 Unknown)*
Pages generated today : 10.799
Most users online this month : 232
Lifetime Pageviews : 179.133.400