Reloop RMX40 DSP geen output meer
  Dutch Topics, DO NOT reply in other languages than Dutch !  

DaDragon    posted on 03-01-2008 20:55
sinds vandaag sluit ik mijn Reloop RMX40 DSP aan en ik krijg geen geluid meer uit mijn speakon (of hoe die uitgang ook heet) uitgangen.


uit de tulp uitgangen komt nog wel geluid.

Dit is erg vervelend en wil weten wat ik zou kunnen ondernemen om te kijken wat er loos is.

de versterker heb ik aangesloten op een ander apparaat en ik krijg gewoon geluid. dus de versterker is het niet.

Heb andere kabels geprobeert maar dit mag ook niet baten helaas.


Wie weet of dit misschien een bekend euvel is van deze mixer?

gr

DonBasco    posted on 03-01-2008 21:01
Ik weet niet zoveel van deze mixer, maar de uitgangen zijn in ieder geval XLR.

Heb je de trim output geprobeerd?
A-flex    posted on 03-01-2008 21:13
jaa den het ook dat het trim pot metertje op de achterkant van je mixer dicht staat.
Jer    posted on 04-01-2008 08:27
Poster: A-flex
jaa den het ook dat het trim pot metertje op de achterkant van je mixer dicht staat.
 

Maar dan zou hij toch ook met de tulp uitgang geen geluid horen?
Heb dit probleem eeerlijk gezegd nog nooi gehoord en ken veel mensen met een reloop.
Als het de (trim) niet is zo ik als ik jou was van je garantie gerbuik maken als je die nog heb natuurlijk.

succes
User edit by Jer on 04-01-2008 @ 08:30:05 (88%)
DaDragon    posted on 06-01-2008 14:33
maar waar zit die trim dan?


voeding  fuse  XLR    XLR     TULP   JACK   JACK  JACK

Die trim output is niet voor de XLR. wel voor de tulp master out.
En die XLR uitgangen die doen het juist niet.
User edit by DaDragon on 06-01-2008 @ 14:34:04 (21%)
DaDragon    posted on 06-01-2008 19:04
vandaag nog even de JACK send aangesloten op de versterker (ff een stekkertje gesoldeert). en daar komt wel geluid uit.

weet aangesloten op de XLR uitgang, maar geen geluid helaas.

denk dat die echt overleden zijn..
FrenchKiss    posted on 06-01-2008 19:54
Weet je wel zeker dat je kabels goed zijn? Zijn die niet overleden door gebruik, zijn de solderingen nog goed? Meet de kabel voor de grap eens door (of hang er andere kabels aan).
Jer    posted on 06-01-2008 22:17
Poster: DaDragon
vandaag nog even de JACK send aangesloten op de versterker (ff een stekkertje gesoldeert). en daar komt wel geluid uit.

weet aangesloten op de XLR uitgang, maar geen geluid helaas.

denk dat die echt overleden zijn..
 


En garantie??
DaDragon    posted on 07-01-2008 18:11
Poster: FrenchKiss
Weet je wel zeker dat je kabels goed zijn? Zijn die niet overleden door gebruik, zijn de solderingen nog goed? Meet de kabel voor de grap eens door (of hang er andere kabels aan).
 

Nee ik heb ook 2 nieuwe kabels gekocht. moest toch langere hebben, en daarmee doen ze het ook niet. Dus weet nu wel ckr dat de XLR uitgangen de pijp uit zijn.

Poster: Jer



En garantie??
 

Gelukkig heb ik de bon nagekeken, en zag dat ik tot 11 jan 08 garantie heb :D
donderdag 10 januari ga ik even langs de winkel om em aan te bieden voor reparatie of omruiling.
DaDragon    posted on 26-01-2008 19:08
als goed is komt die volgende week weer terug.

alle euvels zijn gerepareerd.

zou mij benieuwen.
Jer    posted on 27-01-2008 10:05
Poster: DaDragon
Gelukkig heb ik de bon nagekeken, en zag dat ik tot 11 jan 08 garantie heb :D
quote>



lucky youCry
 
DaDragon    posted on 30-01-2008 16:00
Poster: Jer
Poster: DaDragon
Gelukkig heb ik de bon nagekeken, en zag dat ik tot 11 jan 08 garantie heb :D
quote>



lucky youCry
 

hehe ckr..

alleen heb ik em vandaag weer terug gekregen.
de uitgangen zijn inderdaad gefixt.

echter heeft het mengpaneel een beschadiging opgelopen op een hoek (alsof ie op zijn kant is gestuitert) en de crossfader lekt nog steeds.. dus dit hebben ze niet gefixt.. Cry


Morgen hoor ik vanuit de winkel wat ze gaan doen.
 
Jer    posted on 30-01-2008 20:54
Poster: DaDragon


hehe ckr..

alleen heb ik em vandaag weer terug gekregen.
de uitgangen zijn inderdaad gefixt.

echter heeft het mengpaneel een beschadiging opgelopen op een hoek (alsof ie op zijn kant is gestuitert) en de crossfader lekt nog steeds.. dus dit hebben ze niet gefixt.. Cry






Dat is dan zeker balen, heb ik ook een keer gehad bij correct!
Mengpaneel erheen ik sago naar huis ik daarna terug brief gehad.
Toen terug naar huis was hij nog kapot.

Dat is echt kut als je daarna moet draaien gelukkig had ik nog een oud mengpaneel staan
alleen zonder equalizerCry

Succes
Morgen hoor ik vanuit de winkel wat ze gaan doen.
 
DaDragon    posted on 31-01-2008 17:29
Poster: Jer

Dat is dan zeker balen, heb ik ook een keer gehad bij correct!
Mengpaneel erheen ik sago naar huis ik daarna terug brief gehad.
Toen terug naar huis was hij nog kapot.

Dat is echt kut als je daarna moet draaien gelukkig had ik nog een oud mengpaneel staan
alleen zonder equalizerCry

Succes
Morgen hoor ik vanuit de winkel wat ze gaan doen.

 

Vandaag ben ik teruggebeld. En omdat hij nu weer defect is krijg ik een nieuwe... En nu de blackfire editie.

Dus van discoparadijs.nl vind ik de geboden oplossing erg goed. En ze handelen het erg netjes af.





  This is an old Topic

No new postings for 4.986 days.
 Post CommentThat would be 166.2 months
or a whopping 13.7 years
You might consider opening a new topic or reply anyway by pressing the green button...


69 Users online: 11 Guests (58 Unknown)*
Pages generated today : 30.863
Most users online this month : 265
Lifetime Pageviews : 191.543.052