PCDJ Scratch
  Dutch Topics, DO NOT reply in other languages than Dutch !  

Deetek    posted on 06-04-2006 23:10
Na Pro Light en Sound, waar we vorige week donderdag waren, was m'n baas helemaal vol van Rane Serato scratch live. Dat leek hem geweldig. Kom ik dinsdag op m'n werk, heeft ie PCDJ Scratch gekocht..... leek 'm een goed alternatief. Daar had ik m'n bedenkingen bij. Maargoed aangezien hij er vol van was, toch maar even proberen. Dus mijn draaitafels en mengpaneel mee naar het werk. Na erg veel ellende met de Audiotrak Maya 44 usb geluidskaart en de installatie ervan waren we eindelijk zover, we konden draaien. Eeerlijk gezegd ging het eerst niet echt super, maar na wat instellingen aangepast te hebben viel het mij niet tegen, absoluut niet zelfs. Ik heb er een uurtje mee staan draaien en ik vond het behoorlijk realistisch, que'en, pitchen, scratchen allemaal realtime, volgens de boekjes met een latency van <4 milliseconden.

Heeft iemand van jullie ook ervaringen met dit programma, lijkt mij een leuk, goedkoop, alternatief voor Final Scratch. PCDJ Scratch kost +/- € 350,=What do you think about PCDJ Scratch ??

Vote :   

Winston    posted on 08-04-2006 01:18
Ben met PCDJ begonnen. De Red versie nummer zoveel. Werkte heel leuk, maar vanwege overbelasting van mijn PC ging het na een poos niet meer lekker. De buffer liep te snel leeg bij het draaien van 2 tracks tegelijk. Daardoor kreeg je haperingen. Met de scratch versie heb ik wel geen ervaring, maar kan me voorstellen dat het wel redelijk werkt.
Tic Toc


  This is an old Topic

No new postings for 6.649 days.
 Post CommentThat would be 221.6 months
or a whopping 18.2 years
You might consider opening a new topic or reply anyway by pressing the green button...


116 Users online: 34 Guests (82 Unknown)
Pages generated today : 40.495
Most visitors online this month : 247
Lifetime Pageviews since 2003 : 225.147.229