Jb Systems mx6
  Dutch Topics, DO NOT reply in other languages than Dutch !  

the-melody    posted on 04-03-2006 15:19
Hoi,
Ik heb zojuist samen met men mede partner van onze drive-in een Jbsystems mx6 gekocht omdat deze in de aanbieding stond. Nu op onz epioneers gaat hij altijd in het rood ookal staat hij volledig dicht:s Ook vind ik geen send/return terwijl deze er moet opzitten volgens de handleiding. Kzalt even uitleggen: op men efx-500 moet je 2x cinch-cinch aansluiten, terwijl er op de mixer maar 1aansluiting zit en boven(bij wit) staat send, en vanonder(bij rood) staat return:s. Kheb ook al geprobeerd om master 2 als send en een leeg line kanaal als return te gebruiken en dit werkt niet khoor enkel gezoem. Weten jullie wat ik kan doen?? Thanks Liberty

Camino    posted on 04-03-2006 16:54
JIJ OOK DUS! ik heb hetzelfde probleem op m'n Beat4 had ik over het laatst nog een topic over gestart...


en over die send/return: de send/ return is mono. Dus: send naar EFX links in, EFX links uit naar return

the-melody    posted on 04-03-2006 17:37
is al opgelost, we hebben hem mogen omruilen. Nu hebben we een american audio commander(kheb wel moeten bijbetalen) dus kweet niet of dit nu opgelost is met de rode ledjes maar kdenk et welHappy, laughing

the-melody    posted on 04-03-2006 17:38
Nvie, Joorit sluit maarHappy, laughing

Create your FREE ACCOUNT now !

Using an account on DJResource has a lot of advantages such as:
Adding Content, getting Notifications, Like content, Downloading and Uploading Images and much more.

 Sign Up

Create your account to get involved with the Community



58 Users online:  (58 Unknown)*
Pages generated today : 4.063
Most users online this month : 215
Lifetime Pageviews : 184.727.450