Probleem: Skippende Players
  Dutch Topics, DO NOT reply in other languages than Dutch !  

MrQreeny    posted on 03-07-2011 17:49
Ik heb een heel raar probleem: Van de week wilde ik mn cd spelers wegbrengen omdat ze af en toe skippen. Nu is dat nog niet zo raar, want ze zijn al een paar jaartjes oud. Maar de dj shop was (misschien wel gelukkig) ineens te vroeg dicht. Dus toen ben ik maar weer naar huis gegaan. Nu ben ik de komende weken ff alleen thuis, dus ik dacht dan kan ik ze wel beneden neerzetten. En nu is het vreemde dat ze beneden helemaal niet meer skippen. Iemand een idee hoe dat komt? Ik heb ook wel is buiten de deur gedraaid en daar had ik ook nooit problemen eigenlijk...

Er zijn wel verschillen tussen de plaatsen, kan het bijvoorbeeld komen doordat ik mn stroom te veel verdeel? In de 'foute' situatie zitten mn 2 computers (geen zware quadcores hoor), boxen, midi controller en harde schijf op hetzelfde stopcontact.?

Ik wil ze binnenkort gaan verkopen om over te stappen naar betere, maar dan wil ik natuurlijk wel weten wat er aan de hand is en niet iemand onbetrouwbare cd spelers aansmeren... Misschien toch naar de shop om te vragen hoe of wat??
'Music is the universal language of mankind...'


What do you think about Probleem: Skippende Players ??

Vote :   

timjesse123    posted on 03-07-2011 23:57
Het zijn spoken!
Tekhead    posted on 04-07-2011 01:54
Dat moet je stopcontact aankunnen, of je moest het afgezekerd hebben op een heel laag amp?rage. gebruik je beneden allemaal dezelfde aansluitkabels als op je kamer ? Ik heb ook eens heel lang liggen zoeken naar zo een probleem, bleek een slechte stroomkabel te zijn.
Floated on the waves of Fantasy, see my dream come true


  This is an old Topic

No new postings for 4.740 days.
 Post CommentThat would be 158 months
or a whopping 13 years
You might consider opening a new topic or reply anyway by pressing the green button...


83 Users online: 6 Guests (77 Unknown)
Pages generated today : 38.224
Most visitors online this month : 247
Lifetime Pageviews since 2003 : 225.349.775