[DJR] Meeting Line Up 2011
  Dutch Topics, DO NOT reply in other languages than Dutch !  

Lead    posted on 15-04-2011 23:19
Zoals jullie in het andere topic kunnen lezen is er op 22 mei 2011 een DJResource meeting.

Naast DJ Gear om uit te proberen en de workshops is er een gelegenheid waar constant gedraaid kan worden door de aanwezigen.

De dag duurt van 14:00 tot ongeveer 18:00 met uitloop. Aangezien we minimaal 50 mensnen nodig hebben voordat de meeting door gaat zullen er dus wel meer mensen willen draaien als er tijd is.

Er wordt gedraaid in blokken van 15 minuten om toch zoveel mogelijk mensen de kans te geven om te draaien. Er kunnen dus maar 16 mensen draaien, dus hoe sneller je je inschrijft des te meer kans maak je om te draaien Winking my eye

Om daar nu een beetje structuur in te brengen maken we op voorhand een line-up. De mensen die zich ingeschreven hebben en een e-ticket hebben ontvangen kunnen zich hier opgeven om te draaien. Je krijgt dan de mogelijkheid om een tijd te kiezen wanneer je wilt draaien. De volgorde van de mensen die kunnen kiezen, wordt bepaald door het nummer van het e-ticket.

In dit topic kunnen mensen zich aanmelden zodat we hier de publieke lijst krijgen. Meld je hier alleen aan als je je E-ticket hebt ontvangen.

Alleen posten dat je je gaat aanmelden kun je in het algemene topic kwijt, hier alleen het 'draaien op de DJResource Meeting' gesprekken.

Let the BASS be louder  This is an old Topic

No new postings for 3.403 days.
 Post CommentThat would be 113.4 months
or a whopping 9.3 years
You might consider opening a new topic or reply anyway by pressing the green button...


46 Users online: 2 Guests (44 Unknown)*
Pages generated today : 11.652
Most users online this month : 186
Lifetime Pageviews : 180.602.789