[DJR] ShopSurvey Online
  Dutch Topics, DO NOT reply in other languages than Dutch !  

W.i.M    posted on 13-06-2010 13:35
DJResource wordt constant doorontwikkeld, de laatste aanwinst is de nieuwe ShopSurvey, inclusief de Shopfinder (vindt een winkel bij jouw in de buurt). Uiteraard kun je uitgebreid reviews maken en shops beoordelen. Het resultaat van de Shop Finder wordt getoond op de landkaart.Wat is de Shop Survey ?
Dat is een lijst van winkels waar DJ Gear verkocht wordt. Bij iedere Shop kan een review van een bezoek/contact met deze shop worden gemaakt.


Wat kun je er doen 1 ?
Er kunnen shops worden toegevoegd waar DJ Gear verkocht wordt. De Shop mag natuurlijk andere dingen verkopen maar moet minimaal 2 verschillende merken DJ Gear verkopen. De verschillende diensten die een shop biedt kunnen bij de shop worden aangegeven.

In de omschrijving moeten geen meningen verwerkt zitten, dit moet objectieve tekst zijn. Deze komt het liefst bij de shop zelf vandaan en mag best lang zijn.


Wat kun je er doen 2 ?
Iederen ervaring die je hebt met een shop kun je als Review toevoegen. Er zijn 3 redenen waarom je dit kunt doen: Je hebt er iets gekocht, je bent erheen geweest voor info of je hebt als Mystery Shopper een bezoek gebracht aan een winkel.

De verschillende diensten die een shop biedt kunnen beoordeeld worden met een rating van 5(6) stappen : Very Poor, Poor, OK, Good en Very Good. Als je geen gebruik van een dienst hebt gemaakt kun je hem ook oningevuld laten.

Naast de beoordelingen MOET je een uitgebreide omschrijving van je ervaring met deze winkel geven van minimaal 125 woorden. Probeer dit zo objectief mogelijk te doen en beoordeel je ervaring door het hele proces te omschrijven. Gebruik daarbij lekker leesbare tekst zodat mensen het ook echt kunnen lezen. Gebruik geen sms-taal en gebruik het blauwe vinkje van de WYSIWYG editor (spellingcontrolle) voordat je submit.


Wat kun je er doen 3 ?
Waarschijnlijk voor weinig van jullie, maar er kan bij iedere Shop een Shop Maintainer worden aangesteld. Deze maintainer is de eigenaar van de Shop zelf zodat hij zijn eigen info up-to-date kan houden.

Ook kan de Shop Maintainer reageren op een Review die voor zijn winkel is gedaan. Deze Feedback staat onder de Review tekst, alleen de eerste 2 postings zullen voor iedereen zichtbaar zijn. De rest is alleen zichtbaar voor de reviewer en de Shop maintainer.


Shop Finder
Door de postcode en de Geo coordinaten hiervan is er een Shop finder. Op de Main Page van de Shop Survey is een Quickfinder waarbij je op postcode in een land binnen een bepaald bereik naar winkels kunt zoeken.

De Shop Finder is de uitgebreider versie waarbij je meer nauwkeurig kunt kiezen per plaats voor ieder land. Vooral voor Belgie zal dit nauwkeuriger zijn aangezien daar geen goede database met geo coordinaten van was te vinden, ik heb genoegen moeten nemen met iemands hobby project, maar daar ontbreekt nog wel het een en ander.

Als je je zoek opdracht hebt samen gesteld worden de resultaten getoond met eronder een kaart waar de winkels op zijn aangeven. Als je op de kaart klikt wordt opnieuw een overzicht gemaakt rondom de omgeving waar je hebt geklikt.

Link : SHOPSURVEY PAGINAWe komen net nog achter een opmaak foutje in IE8, de resultaten van de stemming in een review wordt weergegeven als blokjes en die lijnen nog niet mooi uit aan de rechterkant.

Er zullen wellicht nog wel meer dingetjes zijn die de testers over het hoofd hebben gezien, graag dit melden in dit topic met vermelding van de link waar de fout optreed.
Waarom lees je dit nu eigenlijk ?

niiicola    posted on 13-06-2010 13:41
Kan die link naar de shopsurvey in het navigatiemenu aan de linkerkant worden aangepast... Ziet er nogal scheef uit!
Gewoon.
W.i.M    posted on 13-06-2010 13:49
Ja klopt, ziet er nu al beter uit... Die knop is vanavond zoals het moet, heb de juiste PSD file even niet bij de hand.
Waarom lees je dit nu eigenlijk ?
feestbeest    posted on 13-06-2010 13:50
Is nu idd wat beter, ik dacht opeens huh was dat nou!
Mac Book Pro, Traktor scratch Duo 2, X1, CDJ 800MK2
Prozei    posted on 13-06-2010 19:47
ik mis nog een link naar de shop als ik in een volledige review zit.
Lead    posted on 13-06-2010 21:46
Onder het Tube menu in de zwarte balk staat je breadcrumbs, daar kun je terug hoe je gekomen bent.
Let the BASS be louder
Lomme_    posted on 14-06-2010 19:15
De site van s2store op deze pagina moet verandert worden in S2store.be Winking my eye
Lead    posted on 14-06-2010 19:22
Daar kun je komen via de website van S2pro, link op main pagina in het midden.
Aangezien die gegevens bij Pioneer vandaan komen neem ik aan dat het goed is...

Let the BASS be louder
Lead    posted on 21-06-2010 22:24
En wat vinden jullie ?

Hebben we zoveel werk in een module gestopt en nu heb ik het idee dat de meeste nog niet doorhebben dat we tegenwoordig een ShopSurvey hebben op DJResource Winking my eye
Let the BASS be louder
Prozei    posted on 21-06-2010 23:35
helemaal mee eens kom op mensen schrijf een reviewtje over je ervaringen bij de dj shops
Lead    posted on 21-06-2010 23:50
Ik zou zeggen dat er genoeg mensen moeten zijn die onlangs nog iets gekocht hebben bij een van de shops die in de Survey staan...

Ik heb een nieuw blok op de voorpagina gemaakt onder de forum postings waarin de laatste 12 toevoegingen van de Shop Survey staan. Als er Reviews en/of nieuwe shops worden toegevoegd worden de 12 meest recente toeveogingen getoond.
Let the BASS be louder


  This is an old Topic

No new postings for 3.696 days.
 Post CommentThat would be 123.2 months
or a whopping 10.1 years
You might consider opening a new topic or reply anyway by pressing the green button...


58 Users online: 8 Guests (50 Unknown)*
Pages generated today : 16.776
Most users online this month : 75
Lifetime Pageviews : 180.500.506