fader start werkt niet op CDN35
  Dutch Topics, DO NOT reply in other languages than Dutch !  

MadSteven    posted on 01-07-2005 21:24
Hoi mensen,

Ik heb een CDN35 gekocht van Numark en die op mijn Denon DN-X300 aangesloten.

Alles werkt, behalve de faderstart... Ik gebruik een stereo mini jack kabel daarvoor, dat klopt toch? Volgens Numark zou het moeten werken...

Help? Enig idee?
User edit by MadSteven on 01-07-2005 @ 21:30:16 (3%)

Lead    posted on 03-07-2005 15:26
heb je wel een CUE punt gemaakt ?? Bij Pioneer moet je auto-cue aan hebben staan om het echt goed te laten werken.

Ik ken het protocol van Numark niet, maar de Denon werkt hetzelfde als de Pioneer. Misschien moet je iets aanpassen...
Let the BASS be louder
MadSteven    posted on 06-07-2005 21:09
Nou, bij een Numark Axis 9 werkte het wel gewoon met cue-en, dus ik snap dit niet.

Heb nu mono-jacks ipv stereojacks en een medewerker van Conijn dacht dat daarmee het probleem wel verholpen zou kunnen zijn.

Niet dus.

En het probleem is dat mijn cd-speler uit Rotterdam komt en mijn mengpaneel uit Eindhoven. Een van beide is dus niet in orde?

Dit vind ik dus helemaal niet leuk. Is het dan zo lastig om een faderstart protocol te maken die standaard is in de wereld?

En waarom werkt mijn start soms wel en soms niet?

Een aanwijzing: als ik mijn mengpaneel uitzet, begint cd nr.2 te spelen als fader-start aan is. Hoe kan dat?


  This is an old Topic

No new postings for 5.622 days.
 Post CommentThat would be 187.4 months
or a whopping 15.4 years
You might consider opening a new topic or reply anyway by pressing the green button...


63 Users online: 5 Guests (58 Unknown)*
Pages generated today : 13.033
Most users online this month : 274
Lifetime Pageviews : 183.196.928