Mijn booth

Added by NogNietBekend Flag on 07-05-2012 19:04

Enlarge : Mijn booth

Verder zit er nog een Novation Launchpad bij welke op dit moment overbodig is vanwege de X1. Binnenkort andere leuke midi mappings voor zoeken!
Vote :   

Voting only possible for our Members

Create your FREE ACCOUNT now !

Some parts of this website require you to login. Using an account on DJResource has a lot of advantages such as:
Adding Content, getting Notifications, Like content, Downloading and Uploading Images and much more.

 Sign Up

Create your account to get involved with the Community

 

What do you think : Mijn booth ??

Vote :   


There are 14 Comments

Flag djmstr223 wrote on 07-05-2012 19:10
ahhhhh ook hier een RMX, hoe kom je eraan?
Flag LilQuint wrote on 07-05-2012 19:25
Inderdaad, hoe komen jullie nu al aan een RMX :P
Flag RLB wrote on 07-05-2012 20:25
Kopen?Cool
Flag LilQuint wrote on 07-05-2012 20:37
Hij is alleen nog niet uit Thumbs Up (toch?!)
Flag LINK2U wrote on 07-05-2012 22:03
Proficiat, ik ben niet de enige Happy, laughing

PS; Voor de RMX-1000, firmware 1.19 en ik slaag er in om het apparaat toch te laten vastlopen ... (OUT- RETURN CHANNEL no sound).
Ben zeker dat het software is, doe BACKSPIN / power en ie is terug vertrokken.

Maar synced samples met jouw 350 moet inderdaad wel verrijking zijn ...

Proficiat and have fun
Flag Baart wrote on 08-05-2012 21:11
Lekker zijn die 350's Happy, laughing
Flag NogNietBekend wrote on 09-05-2012 00:08
Ik denk inderdaad dat ik rete veel geluk gehad heb! De dag voordat er een product demo werd gegeven had ik hem thuis staan... ik kan iedereen verzekeren: Slapeloze nachten! (niet zozeer omdat ik niet kon slapen overigens Winking my eye)

Geweldig speelgoed! Updaten heb ik nog niet gedaan, hij werkt nou prima en vanuit mn beroep zeg ik altijd: Don't fix it if it aint broken! (of er moeten geweldige nieuwe features bij komen, maar daar heb ik nog geen tijd voor gemaakt Winking my eye

De 350's zijn inderdaad ook geweldig! ze doen t prima, zeker icm de laptop, het relatief kleine display valt zo wel mee.. ik mis alleen wel de hot cue en cue punten, maar dat is iets voor in de toekomst! Die dingen blijfen toch prijzige midi-controllers Winking my eye
Flag qtenbroeke wrote on 09-05-2012 11:26
heb je geen problemen met de 350's en traktor? ik hoor van verschillende kanten dat ze niet heel stabiel zijn. heb het zelf nog niet geprobeerd !
Flag NogNietBekend wrote on 10-05-2012 16:06
Jawel, sowieso doen ze geen HID informatie, dus je kan niet zien wat er speelt, hoever het is en alle andere handige informatie die Virtual DJ w?l doorstuurd. Qua aansturing ging het ook niet lekker, je moet een TSI file downloaden, selecteren en hopen dat alle goed gekoppeld is. Daarnaast werken de knopjes wel, maar heeft de speler nouwlijks feedback uit Traktor. Staat bijvoorbeeld Scratch aan? het knopje zegt van wel (blauw lampje) maar Traktor vind van niet.

Ik zit ook te denken om van Traktor af te stappen, het werkt wel, maar ook het geluidsaansturingsgedeelte vind ik ook niet prettig werken.
In Windows (tja, iets met opleiding en mn huidig beroep) moet je een AISO4all driver installeren, en dat gaat niet lekker (laptop is een Asus UX31e, dus voldoende power!).

Wat ik tijdens de Demo van de RMX 1000 gehoord heb, is dat Traktor niet heel open is richting Pioneer (mja, wij van WC eend....) Als ik meer tijd heb, zal ik eens kijken hoe het een en ander aan te passen valt. En anders ga ik gewoon terug naar Virtual DJ! dat werkt als een trein met de CDJ's! (inclusief het gemak van instellen van geluidskaarten e.d.)

Als iemand hier meer ervaring mee heeft, PM of reageer even!

Ik ga ook proberen om de traktor controller te gebruiken voor Virtual DJ, werkt dat niet, heb ik een controller 'over'.
Flag Wissiej wrote on 15-05-2012 15:16
@NogNietBekend. Ik heb de zelfde set sinds 1 week in bezit. in ieder geval de CDJ350 2x en een djm. Echter mis ik ook de hot cue. Deze had ik op mijn Denos s3700 wel. Maar deze werkte niet lekker met de software, en dan metname het terug schakelen naar cd tijdens een gig. De pioneers doen dit wel. Ik zat er dus aan te denken om een X1 te kopen. Echter weet ik dus neit of deze lekker werkt met Virtual DJ. Heb je dit al eens geprobeerd?
Flag Wissiej wrote on 15-05-2012 15:21
@NogNietBekend. Ik heb de zelfde set sinds 1 week in bezit. in ieder geval de CDJ350 2x en een djm. Echter mis ik ook de hot cue. Deze had ik op mijn Denos s3700 wel. Maar deze werkte niet lekker met de software, en dan metname het terug schakelen naar cd tijdens een gig. De pioneers doen dit wel. Ik zat er dus aan te denken om een X1 te kopen. Echter weet ik dus neit of deze lekker werkt met Virtual DJ. Heb je dit al eens geprobeerd?
Flag NogNietBekend wrote on 15-05-2012 23:31
Hey Wissiej,

Ik heb nog geen tijd gehad om dit uit te proberen, morgen heb ik een gig met de spullen, maar ik neem de X1 nog niet mee.

Wel heb ik hetzelfde dilemma als jij hebt, ik mis ook de hotcue's. Als ik donderdag niet in coma lig (in de afgelopen 4 nachten heb ik minder dan 20 uur geslapen), ga ik het voor je (en uiteraard ook mezelf) uitzoeken! Ik ben nog redelijk nieuw op dit forum, dus mocht ik er even niet aan denken, PM me dan even! (als het goed is krijg ik daar w?l een email notificatie van Winking my eye ).

Verder heb ik niks op mijn set aan te merken overigens! switchen tussen de side playlist en de browser werkt echt super! het display van de pioneer is super! al is de tijdsaanduiding niet 100% vloeiend, maar dat is een non-issue als je een scherm voor je neus hebt natuurlijk! (ook een van de redenen dat ik traktor links wil laten liggen)
Flag Wissiej wrote on 16-05-2012 16:37
Inderdaad ik focus mij ook veelal op mijn scherm van mijn macbook. Ik krijg vrijdag een fijne case van zomo om het in te doen. Zelfde die jij hebn echter zit er een uitschuifbare laptop tray boven de mixer. Dit is ideaal in combinatie met laptop..! Zodra je iets meer weet van de x1 en deze is goed te mappen in vdj is dat misschien wel mijn volgende? aankoop. Heb jij een orginele versie van VDJ? er is namelijk een mapping te download. Echter moet je er wel full user zijn, om het zo maar te zeggen.. Ik wacht op je respons. Succes op je gig!!
Flag NogNietBekend wrote on 17-05-2012 22:57
Thanks! Mn gig ging beter dan het bandje... we hadden ook nogal wat weinig voorbereidingstijd incl. geen soundcheck (te weinig tijd voor Unhappy )

die tray's zijn ideaal! ik heb nu 2 van die laptop stands, eentje voor mn rmx en eentje voor mn laptop --> ideaal! Gisteren had ik mn laptop toch naast mn dj meubel gezet, had ik een beter contact met het publiek (zo'n achterkant van een scherm is toch iets onpersoonlijker Winking my eye ).

Ik heb vandaag de X1 'aan de praat' gekregen. het lijkt er echter nog op dat de mini aanslagen dubbel binnenkomen. tenminste, bij de hotcue (het enigste wat ik nog miste). De effecten gebruik ik toch niet vanwege mn rmx en djm. Verder lijkt VDJ geen onderscheid te maken tussen deck 1 en deck 2 qua midi controls... ik had net even via key-learn & action-learn verschillende decks 'ingeregeld', lijkt ie alleen het actieve deck te pakken.

Ik had inderdaad gezien dat je plugins kunt downloaden voor VDJ, Ik ben echter pas net begonnen met (volledig, hiervoor gebruikte ik nog rekordbox usb stickjes of ipods) digitaal, en ben nog aan het ontdekken & kijken of ik dit fijn vind. Het ziet er iig goed uit! als ik om ben, moet ik nog afvragen of ik het heuwl vaak ga gebruiken, het is niet zo dat ik wekelijks ergens draai...
Create your FREE ACCOUNT now !

Some parts of this website require you to login. Using an account on DJResource has a lot of advantages such as:
Adding Content, getting Notifications, Like content, Downloading and Uploading Images and much more.

 Sign Up

Create your account to get involved with the Community


98 Users online: 12 Guests (86 Unknown)
Pages generated today : 47.028
Most visitors online this month : 227
Lifetime Pageviews since 2003 : 223.932.865